maanantai 6. helmikuuta 2012

Karvojen yllätyshyökkäys.

Mainitsinkin jo aikaisemmin että Veeti reppana oikeasti luulee että kesä tekee tuloaan. Nyt tilanne on äitynyt kammottavaksi, Veeti on tiputtanut koko upean talviturkkinsa pois ja jäljelle on jäänyt vain tuo ruma ja karhea päällikarva, onpa kiva viedä tuota Viroon näyttelyyn.. :D Karvoja leijailee ihan joka puolella asuntoamme vaikka näädät ovat olleet vain omassa huoneessaan. Karvoja on ruuissa, sohvilla, sängyssä, verhoissa, lattioilla, pöydillä, pyykinpesukoneessa, vaatteissa.. Mukavana lisänä vielä silmissä, sirnaimissa ja suussa! Tänään joudun lähtemään taas koko illaksi snägärille, joten huomenna on edessä siivouspäivä..

Veetiä ei kuvailu kiinnostanut pätkääkään, se yritti paeta ja samalla ilmeisesti halusi näyttää teille millainen hirvitysjärkytyskarva sillä nykyään on.Toisen fretti-ihmisen suosittelemana päädyin ostamaan tällaisen S-kokoisen furminaattorin. Täytyy kyllä kehua tätä laitetta, on todellakin ollut hintansa väärti! Karvat lähtevät todella hienosti eikä se jää nyppimään enää väkisin niitä elinvoimaisia karvoja irti, vaan kun jokin kohta on harjattu niin siitä ei enää karvoja harjaan jää. Mahtava ominaisuus on myös tuo nappi jota painamalla takaa tuleva levy puskee karvat irti harjasta, ei tarvitse olla kokoaikaa itse repimässä niitä irti siitä. Veeti vihaa tätä laitetta jo nyt ylitse kaiken, mutta tässä maailmassa ei varmasti sellaista hoitotoimenpidettä ole josta ei nutriplussan avulla selvittäisi kunnialla! Taavin mielestä furminoiminen on okei, mutta kyllä silläkin ajan kanssa pinna palaa. ;)


Punnitsin tänään pojat. Veetille vaaka näytti 2256 grammaa ja Taaville 2786 grammaa. Veeti on kyllä laihtunut tasaisesti mutta Taavi laihtui kolmekiloisesta tuohon vähään reiluun 2700 grammaan ja pysyttelee nyt siinä. Pullukalle maistuu ruoka ihan yhtä hyvään tahtiin kuin ennenkin, se ei siis ilmeisesti paljoa stressaa kesän saapumisesta toisin kuin Veeti. :) Taavillakin on vielä pysynyt karvat päällä mutta voi olla että sekin kerkeää ne tiputtaa ennen Viron näyttelyä, sen verran sekin kuitekin pölisee. Harmi, mutta minkäs teet. :/

♥ Manta

4 kommenttia:

Vajaa kirjoitti...

Eka ja toiseksi viiminen kuva <3
Toivottavasti karvanpölinä pian laskeutuu,
kauhulla odotan millon sama on meidän kohdalla...

Emilia kirjoitti...

Oiih.. Jee.. Karvaa D:

No koeta pärjätä karvojen kanssa :D

Meillä ei Pallerolta ole lähtenyt karvaa :D

mantu kirjoitti...

Hahah noi on kyllä niin iesuksen tolloja :'DD Taavi näyttää ihan sammakolta tos kuvassa. Voin kertoa et tää on yhtä helvettiä, tällähetkellä karvoja on eniten makkarissa vaikka koko näätä ei oo täällä kertaakaan edes käynyt nyt karvapölinän aikana.. Ja se onkin kivaa kun yrität nukkua ja kurkku on täynnä karvoja. ;)

mantu kirjoitti...

Joo toivotaan että tää pian loppuis! Tosin Taavilla on vielä turkki tiputtamatta, Veetillä on takapäässä viel vähän semmosta karvaa joka meinaa pölistä..

Kyllä se Palleronkin karva kevään mittaan alkaa pölistä. ;)

Lähetä kommentti