lauantai 28. tammikuuta 2012

Ensimmäiset näätäkuvat uudella kameralla!

Jes! Niin se kamera vaan kolahti postiluukusta. Tai siis ei kolahtanut, vaan jouduin itse hakemaan sen naapurikunnan postin toimipisteestä... Uusi ja ihanainen kamerani on siis Canon EOS 600D! Tietenkin sitä piti päästä heti kokeilemaan kun akku oli latautunut, tässä nyt sitten jotain kuvasatoa mikä on osittain hyvinkin köppäistä koska valkotasapainot olivat kaikkea muuta kuin tasapainossa..

Hehe veikkaan että tätä ei kovin moni jaksanut edes katsella loppuun asti, muttakun mun oli niin käsittämättömän vaikeaa valita muutamia parhaita kuvia niin ajattelin nyt sitten lättäistä puolet otoksista tähän! Nyt ainakin olen hukuttanut teidät näätäkuviin! ;)

 ♥ Manta

8 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

aaw ihan oikeesti kuolen koht koska sun nääätäkaverit on niiin sulouksia :3

Jonna kirjoitti...

Nauran täällä ääneen noille kuville! Ihan mahtavia otoksia olet saanut :)

Anonyymi kirjoitti...

voi miten komeita!

mantu kirjoitti...

Hurjan suuret kiitokset teille kaikille sekä minun että poikien puolesta! :--)

Emilia kirjoitti...

Onpas söpöii kuvii

Hantta kirjoitti...

Hei, uusi lukija ilmoittautuu! :) Kalajoella majailen samassa taloudessa poikaystävän, yhden fretin ja kahden kissan kanssa! Hulinaa ja vilinää siis löytyy. :D Tosi kiva blogi!

mantu kirjoitti...

Kiitos Emilia ja Hantta! :)

Hantta, varmasti löytyy elämää. ;) Meille tosiaan on nyt kevään mittaan tulossa kaksi näätävauvaa lisää mikäli sieltä putkahtelee sellaisia pentuja mitä on "tilattu", ja vuoden mittaan tulossa on myös mahdollisesti koira eli ei onneksi ole kovin hiljaista täälläkään! :)

Hantta kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! :) Meilläkin on vähän ollut suunnitelmia, että hankitaan toinen fretti, mutta aikapa tuon näyttää, että milloin suunnitelmat toteutuu! :D

Lähetä kommentti